Depozitat me afat

Depozitat e kursimit ju ofrojnë përfitim maksimal, fleksibilitet dhe siguri në administrimin e kursimeve tuaja! Nëse ju nuk preferoni t’i përdorni kursimet tuaja për një afat të caktuar, atëherë mund të zgjidhni depozitën me afat, zgjedhja që ju ofron përfitim maksimal.