Fond investimi

Raiffeisen Prestige është një fond investimi në lekë, i pari i këtij lloji në vendin tonë, i cili ju ofron juve, mundesi të re investimi krahasuar me produktet e tjera bankare dhe kthim të kënaqshëm nga investimi i kursimeve tuaja, edhe në vlera të vogla.

Ju mund të tërhiqni në çdo kohë paratë tuaja, duke përfituar interes për çdo ditë të anëtarësimit në fond. Fondi Raiffeisen i Investimit në Euro ju ofron juve të njëjtat avantazhe të likuiditetit dhe fleksibilitit si Raiffeisen Prestige, me dallimin e vetëm se është një fond investimi në monedhën euro.